Overslaan en naar de inhoud gaan
adidas hoofdsponsor

Adidas nieuwe kledingsponsor badmintonvereniging Van Zijderveld

Adidas wordt per 1 augustus kledingsponsor van badmintonvereniging Van Zijderveld en verbindt zich voor drie jaar aan de Amstelveense club. Van Zijderveld is dè badmintonvereniging van Amstelveen met circa 200 leden en twee competitieteams in de 1edivisie van de bondscompetitie van Badminton Nederland. De club heeft een grote jeugdafdeling, biedt 4 dagen per week badminton op senioren (overdag), recreatie en competitieniveau en heeft de aspiratie om terug te keren in de badminton Eredivisie.

De samenwerking tussen Van Zijderveld en Adidas is bekrachtigd een maand nadat Adidas haar nieuwe strategie 'Own the Game' tot 2025 heeft geïntroduceerd tijdens een virtuele Investor & Media Day. De belangrijkste strategische focus van 'Own the Game' is het versterken van het merk Adidas, het creëren van een unieke consumentenervaring en het verder uitbreiden van de activiteiten van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid.

Voor Adidas is Allrackets.com de partner die de sportswear aan Van Zijderveld gaat leveren. Allrackets.com is de badmintonspecialist van Europa die scherpe prijzen koppelt aan uitstekende service.

Van Zijderveld, Allrackets.com en Adidas zijn zeer content met de nieuwe samenwerking.

 

sponsoring Allrackets
Op de foto: Michel da Silva van Allrackets.com (links) en Jurien Douma, voorzitter Van Zijderveld.