Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Training • Rick Prins
  Rick Prins als hoofdtrainer/coach terug op het oude nest
  Badmintonvereniging Van Zijderveld presenteert Rick Prins als nieuwe hoofdtrainer/ coach. Rick krijgt met ingang van het nieuwe badmintonseizoen de leiding over de training en coaching van de teams in de 1e t/m 4e divisie van de Bondscompetitie. De club is verheugd met zijn komst en wenst hem alvast veel succes.
  Rick Prins stelt zich graag zelf aan jullie voor.
 • Max Sibbald
  Afscheid hoofdtrainer Max Sibbald
  Bloemen voor scheidend hoofdtrainer Max Sibbald op de laatste maandagtraining van de hogere bondsteams. Na twee jaren hoofdtrainer en coach van het eredivisieteam neemt Max Sibbald afscheid van onze vereniging. Van Zijderveld wenst hem veel succes bij zijn volgende club.
 • rackets
  Test je badmintonracket

  Wist je dat je bij Van Zijderveld op speelavonden in Sporthal De Meerkamp nieuwe badmintonrackets kunt uitproberen, voordat je tot aankoop overgaat? De rackets zijn beschikbaar gesteld door Victor International en Macaré Sport.

 • verboden
  Contrôle op dragen juiste sportschoenen!
  Met ingang van 1 oktober gaat onze club beter controleren op het dragen van de juiste sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.
 • trainingsweek
  Trainingsweek augustus 2017
  Informatie trainingsweek competitiespelers vanaf 21 augustus. Extra vrije training alle leden op woensdag 30 augustus en vrijdag 1 september.
Abonneer op Training