Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Toernooi • junior master
  Amstelveen twee dagen toneel van beste Nederlandse jeugd badminton
  Sporthal De Meerkamp in Amstelveen staat aanstaand weekend 10 en 11 februari in het teken van het Van Zijderveld Junior Master badminton jeugdtoernooi. Meer dan 130 deelnemers van 11 t/m 17 jaar gaan met elkaar strijden om punten voor hun Nationale ranking bij Badminton Nederland. Al met al staat het toernooi garant voor twee dagen top jeugdbadminton in Amstelveen.
 • Europese Veteranen Kampioenschappen
  Badmintonners van Van Zijderveld oogsten drie medailles op Europese Veteranen Kampioenschappen
  Tijdens de Europese Veteranen Kampioenschappen badminton in Slovenië behaalden de badmintonners van het Amstelveense Van Zijderveld driemaal het podium op de finaledag op zondag 14 augustus.
 • winnaars NK Veteranen 2022
  Zes maal hoogste podium op NK Veteranen 2022
  De badmintonners van Van Zijderveld staan zes maal op het hoogste podium tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Veteranen 2022.
 • GOUD
  WK senioren
  Viermaal goud voor clubleden op WK voor senioren
  Op de wereldkampioenschappen badminton voor veteranen in het Spaanse Huelva pakt Georgy van Soerland-Trouerbach driemaal goud (DE,XD en DD) en Mariëlle van der Woerdt eenmaal een gouden plak (DD) in de categorie 45+. De vereniging feliciteert beiden met dit geweldige succes!
 • Riya Sivakumar (rechts)
  Eindelijk weer op een podium
  Nu er weer badmintontoernooien op de kalender staan, weten de spelers van Van Zijderveld uit Amstelveen ook weer de weg naar het podium te vinden. Riya Sivakumar winnaar DE4 via afgetekende prestatie! Jochem Manné/Max Strijker (Bavel BC) winnaars in de HD6.
 • racket met shuttle
  Uitnodigingen deelname toernooien

  Onze vereniging ontvangt regelmatig uitnodigingen voor deelname aan toernooien voor recreatieve- en competitiespelers. Een selectie van deze toernooien wordt geplaatst op de pagina "toernooien". Misschien zit er wat voor jou tussen.

Abonneer op Toernooi