Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • junior master
  Inschrijving Junior Master Van Zijderveld 2020 geopend.
  Het Junior Master Van Zijderveld vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 februari in sporthal De Meerkamp. Inschrijven kan tot zondag 28 januari 2020.
 • NOTEER!
  badmintonnet
  Overzicht teamtaken thuiswedstrijden
  Bij Van Zijderveld maken de competitieteams ombeurten sporthal De Meerkamp gereed voor de thuiswedstrijden en zijn de teams lijnrechter bij de thuiswedstrijden van team 1 (1e Divisie). Noteer de data in het schema.
 • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • team 2
  Van Zijderveld 2 stevig aan kop

  In de 2e divisie heeft koploper Van Zijderveld 2 geen steken laten vallen in de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager Invictus 2 uit Waddinxveen. Via een 7-1 overwinning bouwde het Amstelveens team haar voorsprong verder uit.

 • competitie
  Van Zijderveld ontvangt BC Amersfoort 2 in de 1e divisie.
  Vol programma met thuiswedstrijden in de badminton bondscompetitie bij Van Zijderveld in sporthal De Meerkamp In het weekend van 14 en 15 december. Support jouw teams!
 • team 3
  Succesvol competitie weekend voor Van Zijderveld
  De eerste speelronde in december is voor Van Zijderveld succesvol verlopen. Van de tien competitieteams die in actie kwamen werden acht wedstrijden in winst omgezet. Alleen team 3 (2-6) en de Mannen 1 (3-5) gingen strijdend ten onder.
 • workshop
  Workshop Improve your performance, recover!
  Medisch Centrum Ibis biedt een workshop "Improve your performance, recover!" aan op dinsdag 14 januari 2020. Informeer jezelf over hoe je optimaal kan trainen en het maximale uit jezelf kan halen zonder jezelf te overbelasten. Aangeboden i.s.m. AmstelveenSport.