Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Competitie • competitie
  Wedstrijdoverzicht najaarscompetitie 2020/ 2021 gepubliceerd
  Het wedstrijdoverzicht van de najaarscompetitie 2020/2021 van de jeugd en senioren is op onze website gepubliceerd. Noteer de wedstrijden van jouw team alvast in je agenda. Eind augustus volgt de teamindeling, welke intussen al wel bekend is gemaakt bij de spelers.
 • logo shuttle
  Van Zijderveld breed vertegenwoordigd in badmintoncompetitie 20/21
  Van Zijderveld meldt 15 teams aan voor de najaarscompetitie 20/21 van Badminton Nederland. Naar verwachting start de competitie in het weekend van 12 september.
 • versterken team 1e divisie
  Kom jij onze 1e divisie teams versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw ambitie in het nieuwe badmintonseizoen? Zo ja, kom dan nu onze teams in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag een volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • KAMPIOEN
  team 8 kampioen
  Team 8 kampioen in de 8e divisie

  Via een overwinning in de laatste competitiewedstrijd heeft Van Zijderveld 8 het kampioenschap in de 8e divisie veilig gesteld. De club en sponsor Allrackets.com feliciteren alle spelers met dit mooie resultaat.

 • KAMPIOEN
  kampioen
  Team 2, kampioen in het zonnetje gezet
  Van Zijderveld 2, kampioen in de 2e divisie van de badminton bondscompetitie, werd vandaag na de laatste competitieronde nogmaals in het zonnetje gezet. Het team dankt de club, familie, vrienden en sponsoren @AllRackets @VICTOR__Europe voor hun support.
 • KAMPIOEN
  team 9
  Eerste kampioen bekend; team 9 in 8e divisie
  Van Zijderveld 9 haalt via 7-1 winst bij BV Almere kampioenschap binnen in de 8e divisie van de badminton bondscompetitie. Toppers 👏👏. Van harte gefeliciteerd!
Abonneer op Competitie