Overslaan en naar de inhoud gaan
Mireille van Daal

Mireille van Daal versterkt trainersstaf jeugd

Mireille van Daal versterkt de trainersstaf van de jeugd op de vrijdagtraining met ingang van medio februari. De vereniging heet haar (weer) van harte welkom en veel trainingsplezier.

Mireille is een bekend gezicht voor badmintonvereniging Van Zijderveld. Zij heeft tot 2017 voor de club in de eredivisie gespeeld. In die tijd nam ze ook diverse trainingen van de spelers uit de 5e divisie en lager al voor haar rekening. Momenteel komt Mireille in de eredivisie uit voor BC Amersfoort.

Van Zijderveld heeft met Mireille een welkome versterking van de trainingsstaf voor de jeugd gevonden. Joshua en Dion, de huidige trainers en jeugdbegeleiders, zien de populariteit van hun wekelijkse drie speelmomenten van de jeugd zo sterk toenemen dat een wachtlijst is ingesteld. Er is anders simpelweg niet voldoende plaats in sporthal De Meerkamp om alle jeugdbadmintonners ruimte en aandacht te bieden.

Nu Mireille bij Joshua en Dion aansluit heeft de vereniging de jeugdafdeling kwalitatief versterkt. Mireille zal zich in eerste instantie gaan richten op de vrijdagtraining van de jeugd.

Tenslotte kan hier worden gemeld dat de vereniging bij Amstelveen Sport (voormalige Sportbedrijf) kenbaar heeft gemaakt uitbreiding van speeluren in sporthal De Meerkamp na te streven om meer jeugd te kunnen laten sporten.

Tags