Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Organisatie • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld van 19 december 2018

  Vrijdag 21 december is de laatste speelavond in 2018 met een familie Kersttoernooi, aanvang 18.00 uur. Op maandag 7 januari heten we iedereen weer welkom op de eerste speeldag van 2019. Prettige feestdagen en een goede jaarwisseling allemaal! Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 december.
 • Rob van Zijderveld

  Bedankt voor jullie inzet in 2018!

  Vrijwilligers, vrienden en sponsoren zijn deze week met een kleine attentie bedankt voor hun grote inzet voor de club in 2018. Met groot plezier natuurlijk ook bij onze ere-leden op bezoek geweest en een heel gezellige avond doorgebracht bij mijnheer Van Zijderveld, erelid en oprichter van onze club.

 • sponsoring

  Werf een sponsor en verdien korting op jouw clubcontributie!

  Reik Van Zijderveld een clubsponsor aan en de club beloont je met een korting op je contributie ter hoogte van 10% van het sponsorbedrag. Lees het hele artikel hoe het werkt.
 • flyer loogman

  Pak je voordeel en koop Loogman autowas bonnen

  Koop een Loogman autowasbon met € 5,00 korting en spek de clubkas met € 4,94 per bon. De actie loopt tot 21 januari 2019. Bestel nu je wasbonnen in onze webshop.
 • factuur

  Heb jij je contributie al betaald?

  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan?
  Voorkom incassokosten en betaal vóór 1 december 2018.
 • artikel amstellandsport

  Van Zijderveld; legendarische familieclub!

  "Van Zijderveld; legendarische familieclub", luidt de kop van het hoofdartikel in AmstellandSport. Onder de kop "Topbadminton in Amstelveen" levert Van Zijderveld ook de voorpagina. 40.000 huishoudens in Amstelveen e.o. komen deze maand in contact met onze badmintonvereniging.
Abonneer op Organisatie