Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Organisatie • Zijderveld

  Van Zijderveld trekt zich terug uit de badminton eredivisie

  Badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen trekt haar hoogste team vrijwillig terug uit de eredivisie competitie van Badminton Nederland. De vereniging zal komend seizoen niet uitkomen op het allerhoogste badmintonniveau in Nederland.
 • erelid Roland Pereboom

  Van Zijderveld benoemt Roland Pereboom tot erelid

  Badmintonvereniging Van Zijderveld huldigt Roland Pereboom als erelid van de vereniging. Roland is al sinds 1972 lid en zet zich al jaren in als trainer voor de recreanten, als competitieleider van de voor- en najaarscompetitie, als toernooileider van het Junior Master jeugdtoernooi, het jaarlijkse clubtoernooi en de technische commissie. Van harte gefeliciteerd!
 • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld van 19 december 2018

  Vrijdag 21 december is de laatste speelavond in 2018 met een familie Kersttoernooi, aanvang 18.00 uur. Op maandag 7 januari heten we iedereen weer welkom op de eerste speeldag van 2019. Prettige feestdagen en een goede jaarwisseling allemaal! Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 december.
 • Rob van Zijderveld

  Bedankt voor jullie inzet in 2018!

  Vrijwilligers, vrienden en sponsoren zijn deze week met een kleine attentie bedankt voor hun grote inzet voor de club in 2018. Met groot plezier natuurlijk ook bij onze ere-leden op bezoek geweest en een heel gezellige avond doorgebracht bij mijnheer Van Zijderveld, erelid en oprichter van onze club.

 • factuur

  Heb jij je contributie al betaald?

  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan?
  Voorkom incassokosten en betaal vóór 1 december 2018.
 • artikel amstellandsport

  Van Zijderveld; legendarische familieclub!

  "Van Zijderveld; legendarische familieclub", luidt de kop van het hoofdartikel in AmstellandSport. Onder de kop "Topbadminton in Amstelveen" levert Van Zijderveld ook de voorpagina. 40.000 huishoudens in Amstelveen e.o. komen deze maand in contact met onze badmintonvereniging.
Abonneer op Organisatie