Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Organisatie • corona update
  Badminton en Corona update week 26
  Yes, we mogen weer! Vanaf 1 juli is binnensport, onder voorwaarden, weer toegestaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. Het bestuur heeft een voorstel voor het spelen in juli en augustus in sporthal De Meerkamp bij AmstelveenSport neergelegd. We verwachten op korte termijn een reactie.
 • corona update
  Badminton en Corona, update week 25
  Reserveringssysteem voor badmintonverenigingen in ontwikkeling, badmintonpprotocol en shuttles en materiaalgebruik
 • nieuwsbrief
  Nieuwsbrief Van Zijderveld, juni 2020
  In deze nieuwsbrief in coronatijd staat informatie over de verwachte activiteiten voor jeugd- en seniorenleden in de maanden juni/augustus, richting de start van de competitie in de tweede week van september. Tevens doet het bestuur mededelingen rond de Algemene Leden Vergadering in oktober.
 • update week 24
  Badminton & Corona Update week 24
  Naar verwachting zal de overheid op 24 juni uitsluitsel geven over openstelling van de binnensport en de exacte voorwaarden.
 • coron update
  Badminton & Corona Update week 23
  Per 1 juli mogen we weer binnen badmintonnen, mits er geen grote stijging komt in het aantal corona gevallen, we hierbij de 1,5 meter afstand tussen sporters bewaren en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. Definitief go/no-go  op persconferentie woensdag 24 juni .
 • coronaupdate
  Badminton & corona update week 22
  Per 1 juli start badmintonnen, mits we de 1,5 meter afstand tussen sporters en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. De leeftijdsgroep tot en met 18 jaar hoeft de 1,5 meter tijdens de sportactiviteit zelf niet te handhaven.
Abonneer op Organisatie