Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • workshop
  Workshop Improve your performance, recover!
  Medisch Centrum Ibis biedt een workshop "Improve your performance, recover!" aan op dinsdag 14 januari 2020. Informeer jezelf over hoe je optimaal kan trainen en het maximale uit jezelf kan halen zonder jezelf te overbelasten. Aangeboden i.s.m. AmstelveenSport.
 • nieuwsbrief
  Laatste nieuwsbrief in 2019 verzonden
  De laatste nieuwsbrief van 2019 is naar alle abonnees verzonden op 28 november. Noteer de vakantie(s), extra trainingsdagen en bekijk het sponsorbericht. We heten je ook van harte welkom op ons feestelijke Kerst clubtoernooi op vrijdag 20 december.
 • familietoernooi
  Uitnodiging Familie Kersttoernooi
  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 20 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur.
 • sinterklaas
  Sinterklaasavond geen competitietraining

  Donderdag 5 december is er geen badminton competitietraining. Sporthal De Meerkamp sluit om 17.00 uur. Van Zijderveld wenst iedereen een leuke Sinterklaasavond.

 • LRTT
  Inschrijving Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) 2020 geopend!
  Op zaterdag 7 maart 2020 wordt voor de 28e keer het Landelijk Recreanten Team Toernooi in Arnhem georganiseerd. Een team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. De sluitingsdatum voor inschrijving is 7 februari 2020.
Abonneer op Leden