Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bestuur • vrienden
  Word "Vriend van Van Zijderveld"
  Draagt u badmintonvereniging Van Zijderveld een warm hart toe? Zo ja, word dan "Vriend van Van Zijderveld" en help de club met een vrijwillige financiële bijdrage.
 • verboden
  Draag goede zaal sportschoenen!
  Draag goede zaal sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.
 • nieuwsbrief
  Nieuwsbrief Van Zijderveld, sportswear special 2019
  In de sportswear special van de nieuwsbrief van Van Zijderveld van augustus 2019 wordt Allrackets.com als nieuwe sponsor welkom geheten en kan je jouw sportkleding bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
 • Victor International
  Victor International en Van Zijderveld positief over samenwerking

  Victor International voorziet hoogste teams van badmintonvereniging Van Zijderveld van nieuwe kledinglijn 2019/2020 en blijft leverancier van veren shuttles voor de thuiswedstrijden in de Bondscompetitie.

 • CONTRIBUTIE
  factuur
  Nota's ledencontributie verzonden
  In de 1e week van augustus 2019 zijn alle leden via ClubCollect per e-mail of post benaderd met een nota voor de clubcontributie over het badminton seizoen 2019/2020. Het bestuur verzoekt je tijdig te betalen.
 • Allrackets.com
  Allrackets.com is nieuwe sponsor
  Van Zijderveld presenteert Allrackets.com uit Delft als nieuwe sponsor voor sportkleding en -materialen. Alle leden kunnen bij Allrackets.com tegen scherpe prijzen hun sportaankopen doen.
Abonneer op Bestuur