Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bestuur • Badminton
  Te weinig geld om de contributie te betalen?
  Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? De gemeente Amstelveen kan helpen.
 • LIDMAATSCHAP
  lidmaatschap
  Informatie over jouw lidmaatschap
  Je verlengt jouw lidmaatschap van onze club jaarlijks stilzwijgend per 1 juni. Wil je eventueel opzeggen? Lees dan dit artikel.
 • trainingstijden
  Trainingstijden badmintonseizoen 22/23
  Met ingang van het komende badmintonseizoen 22/23 is er extra ruimte gemaakt voor nieuwe jeugdtrainingen. Hierdoor wijzigt de aanvangstijd van een aantal trainingen op woensdag en is op donderdag een nieuwe jeugdtraining gecreëerd. De jeugdleden hebben een e-mail ontvangen over hun nieuwe trainingstijden.
 • Opening burgemeester Tjapko Poppens
  50-jaar badmintonvereniging Van Zijderveld: Wat een feest!
  Zaterdag 21 mei 2022 heeft badmintonvereniging Van Zijderveld haar 50-jarig jubileum gevierd. Leden, oud-leden en vrienden van de club keken ’s-avonds in een hele fijne sfeer terug op de rijke historie van de vereniging.
 • jubileum
  Badmintonvereniging Van Zijderveld viert 50-jarig jubileum
  Op zaterdag 21 mei 2022 viert badmintonvereniging Van Zijderveld haar 50-jarig jubileum. Het is dan groot feest in sporthal “De Meerkamp” aan de Van der Hooplaan in Amstelveen. Bekijk op de jubileumpagina het feestelijk programma voor de jeugd, leden, oudleden, vrienden en sponsoren.
 • competitie
  Intentie uitspelen competities
  Badminton Nederland heeft naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 14 januari jl. besloten om de lopende competities (nog) door te laten gaan zodra dit is toegestaan. Het streven is om de competities uit te spelen.
Abonneer op Bestuur