Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bestuur



 • kerstsfeer

  Uitnodiging Familie Kersttoernooi

  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 21 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur in sporthal De Meerkamp.
 • sponsoring

  Werf een sponsor en verdien korting op jouw clubcontributie!

  Reik Van Zijderveld een clubsponsor aan en de club beloont je met een korting op je contributie ter hoogte van 10% van het sponsorbedrag. Lees het hele artikel hoe het werkt.
 • flyer loogman

  Pak je voordeel en koop Loogman autowas bonnen

  Koop een Loogman autowasbon met € 5,00 korting en spek de clubkas met € 4,94 per bon. De actie loopt tot 21 januari 2019. Bestel nu je wasbonnen in onze webshop.
 • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld

  In de week van 20 t/m 27 oktober is het herfstvakantie. Dan is er een weekje geen trainen voor de jeugd en bondsteams uit de 5e divisie en lager. De eredivisie t/m 4e divisie traint wel op donderdag. Controleer deze week of je jouw clubcontributie al hebt betaald. Tenslotte zoeken we nog mensen voor de functie van secretaris en penningmeester in het bestuur van onze mooie club. Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 oktober
 • factuur

  Heb jij je contributie al betaald?

  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan?
  Voorkom incassokosten en betaal vóór 1 december 2018.
 • verboden

  Contrôle op dragen juiste sportschoenen!

  Met ingang van 1 oktober gaat onze club beter controleren op het dragen van de juiste sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.
Abonneer op Bestuur