Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bestuur • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld van 19 december 2018

  Vrijdag 21 december is de laatste speelavond in 2018 met een familie Kersttoernooi, aanvang 18.00 uur. Op maandag 7 januari heten we iedereen weer welkom op de eerste speeldag van 2019. Prettige feestdagen en een goede jaarwisseling allemaal! Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 december.
 • uitnodiging Kersttoernooi

  Uitnodiging Familie Kersttoernooi

  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 21 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur in sporthal De Meerkamp.
 • sponsoring

  Werf een sponsor en verdien korting op jouw clubcontributie!

  Reik Van Zijderveld een clubsponsor aan en de club beloont je met een korting op je contributie ter hoogte van 10% van het sponsorbedrag. Lees het hele artikel hoe het werkt.
 • factuur

  Heb jij je contributie al betaald?

  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan?
  Voorkom incassokosten en betaal vóór 1 december 2018.
 • verboden

  Contrôle op dragen juiste sportschoenen!

  Met ingang van 1 oktober gaat onze club beter controleren op het dragen van de juiste sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.
 • artikel amstellandsport

  Van Zijderveld; legendarische familieclub!

  "Van Zijderveld; legendarische familieclub", luidt de kop van het hoofdartikel in AmstellandSport. Onder de kop "Topbadminton in Amstelveen" levert Van Zijderveld ook de voorpagina. 40.000 huishoudens in Amstelveen e.o. komen deze maand in contact met onze badmintonvereniging.
Abonneer op Bestuur