Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • junior master
  Inschrijving Junior Master Van Zijderveld 2020 geopend.
  Het Junior Master Van Zijderveld vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 februari in sporthal De Meerkamp. Inschrijven kan tot zondag 28 januari 2020.
 • competitie
  Van Zijderveld ontvangt BC Amersfoort 2 in de 1e divisie.
  Vol programma met thuiswedstrijden in de badminton bondscompetitie bij Van Zijderveld in sporthal De Meerkamp In het weekend van 14 en 15 december. Support jouw teams!
 • workshop
  Workshop Improve your performance, recover!
  Medisch Centrum Ibis biedt een workshop "Improve your performance, recover!" aan op dinsdag 14 januari 2020. Informeer jezelf over hoe je optimaal kan trainen en het maximale uit jezelf kan halen zonder jezelf te overbelasten. Aangeboden i.s.m. AmstelveenSport.
 • Open Nationaal Jeugdtoernooi
  Open Nationaal Jeugdtoernooi op 1 februari 2020
  Op zaterdag 1 februari 2020 wordt tijdens de FZ Forza Nederlandse kampioenschappen voor de zevende keer het Open Nationaal Jeugdtoernooi georganiseerd. Jeugdspelers van O11, O13, O15 en O17 jaar kunnen zich inschrijven in diverse klassen.
 • sinterklaas
  Sinterklaasavond geen competitietraining

  Donderdag 5 december is er geen badminton competitietraining. Sporthal De Meerkamp sluit om 17.00 uur. Van Zijderveld wenst iedereen een leuke Sinterklaasavond.

 • DOE MEE!
  vennewater jeugdtoernooi 2019
  Vennewater Kerstvakantie jeugdtoernooi 2019
  Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2019 organiseert badmintonvereniging 't Vennewater (Heiloo) in de Kerstvakantie het Vennewater Open Jeugdtoernooi. Spelen staat voorop. Meedoen en plezier beleven aan het spelletje zijn belangrijker dan het resultaat.
Abonneer op Jeugd