Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • klok
  Kom op tijd voor je training!
  Trainingsgroep 5e divisie en hoger start 3 augustus. Alle overige trainingsgroepen starten 17 augustus. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je training in de sporthal aanwezig bent! Volg de badmintonrichtlijnen in sportal De Meerkamp als gevolg van het coronavirus.
 • LET OP!
  start trainingen
  Start trainingen en club activiteiten
  Voor de teams in de 1e t/m 5e divisie starten de trainingen op maandag 3 en donderdag 6 augustus.
  De eerste speelweek na de zomervakantie start op maandag 17 augustus. Noteer de data in jouw agenda.
 • competitie
  Wedstrijdoverzicht najaarscompetitie 2020/ 2021 gepubliceerd
  Het wedstrijdoverzicht van de najaarscompetitie 2020/2021 van de jeugd en senioren is op onze website gepubliceerd. Noteer de wedstrijden van jouw team alvast in je agenda. Eind augustus volgt de teamindeling, welke intussen al wel bekend is gemaakt bij de spelers.
 • mc IBIS
  Van Zijderveld versterkt topsportvisie via samenwerking met Medisch Centrum IBIS
  Badmintonvereniging Van Zijderveld verzekert zich via samenwerking met Medisch Centrum IBIS van sportmedische ondersteuning bij sportieve (topsport) doelstellingen van de vereniging.
 • zomerbadminton
  Zomerbadminton in juli en augustus !
  Met ingang van donderdag 2 juli organiseert Van Zijderveld zomerbadminton op de maandag en de donderdag in juli en augustus. Lees hier de nieuwsbrief en bekijk het programma met speeldata, tijden en groepen.
 • buitentraining
  Badminton buitentraining jeugd
  Op maandag 22 en woensdag 24 juni kan de jeugd in de leeftijdsgroepen 7-12 en 13-18 deelnemen aan een badminton buitentraining. In verband met de cotronamaatregelen is een aantal voorwaarden verbonden aan deelname. Houd je aan deze regels en schrijf je snel in.
Abonneer op Jeugd