Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Sporthal • speeldata
  Overzicht afwijkende speel en trainingstijden tot en met de zomervakantie 2024
  Op vrijdag 29 maart is er geen badminton in verband met het WK Rolstoeldansen. In dit bericht verder ook het overzicht met dagen waarop Van Zijderveld gesloten is in verband met feestdagen.
 • welkom bij de club
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, recreatie of competitie. We heten je van harte welkom.
  Nog geen lid? Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.
 • Rookvrije Generatie
  Badmintonvereniging Van Zijderveld sport rookvrij!
  Badmintonvereniging Van Zijderveld draagt bij aan een rookvrije sporthal De Meerkamp. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Roken en sport passen niet bij elkaar.
 • zomervakantie
  Fijne zomervakantie allemaal!

  De eerste speeldag na de zomervakantie is maandag 4 september. Badmintonvereniging Van Zijderveld wenst iedereen een fijne zomervakantie.

 • trainingstijden
  Trainingstijden badmintonseizoen 22/23
  Met ingang van het komende badmintonseizoen 22/23 is er extra ruimte gemaakt voor nieuwe jeugdtrainingen. Hierdoor wijzigt de aanvangstijd van een aantal trainingen op woensdag en is op donderdag een nieuwe jeugdtraining gecreëerd. De jeugdleden hebben een e-mail ontvangen over hun nieuwe trainingstijden.
 • corona
  Nieuwe harde lockdown: Sporthal De Meerkamp dicht t/m 14 januari
  Het Kabinet heeft in de persconferentie van zaterdag 18 december een nieuwe harde lockdown afgekondigd, die ingaat op zondag 19 december, om 05:00 uur. Door deze harde lockdown worden alle binnensportlocaties zoals De Meerkamp gesloten tot en met 14 januari 2022.
Abonneer op Sporthal