Overslaan en naar de inhoud gaan

Geef jij van Zijderveld een boost?

Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Kom ons bestuur als secretaris of penningmeester versterken of zet je als vrijwilliger in voor een leuke activiteit. Bekijk ook bovenstaand filmpje.

Is badminton jouw passie en wil je jouw talenten en vaardigheden inzetten- of verder ontwikkelen binnen onze vereniging? Pak dan je kans en help onze mooie club verder te laten groeien. Het bestuur is op zoek naar enthousiaste (ouders van jeugd-) leden voor een bestuursfunctie of op te pakken activiteit / klus of project.

Binnen het bestuur zijn wij momenteel concreet op zoek naar invulling van de functie van penningmeester en secretaris.

Dus, ben jij die echte regelaar, heb je affiniteit met wat onze leden motiveert om bij onze club te spelen of beschik je over enige administratieve ervaring? Help onze vereniging te laten groeien en meld je aan als vrijwilliger. Neem contact op met Jurjen Douma jr., vaak aanwezig in sporthal De Meerkamp of stuur een e-mailtje naar voorzitter@vanzijderveld.nl.

Zoals je wellicht al weet is Van Zijderveld een grote badmintonvereniging in Amstelveen met wekelijks vier dagdelen training aan jeugd, recreanten en competitiespelers. In het weekend badmintonnen elf teams in competitieverband van 8e Divisie tot Eredivisie. Ook recreanten krijgen veel aandacht en wordt er jaarlijks een landelijk Junior Master jeugdtoernooi en diverse sociale evenementen georganiseerd. De club telt meer dan 200 leden met een stijgende lijn.

Wij komen graag met jou in contact.

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Jurjen Douma.

Tags