Overslaan en naar de inhoud gaan
jubileum

Badmintonvereniging Van Zijderveld viert 50-jarig jubileum

Op zaterdag 21 mei 2022 viert badmintonvereniging Van Zijderveld haar 50-jarig jubileum. Het is dan groot feest in sporthal “De Meerkamp” aan de Van der Hooplaan in Amstelveen.

Look here for the Englisch Invitation.

’s-Middags wordt de sporthal voor de jeugd omgetoverd tot een grote feest- en speelhal met opblaasbare stormbaan, spelwand en springkussens.
’s-Avonds is er een groot feest met live DJ en lekkere Indonesische en DimSum hapjes voor alle leden, oud-leden, supporters, vrienden en sponsoren van de vereniging in het naastgelegen Sportcafé De Meerkamp.

Uitnodiging feest op 21 mei 2022

Badmintonvereniging Van Zijderveld is al 50 jaar een begrip in de Nederlandse badmintonsport. Daar hebben de sporters bij Van Zijderveld op elk niveau door de jaren heen een belangrijke bijdrage aan geleverd. Graag nodigen wij alle (oud)leden, familie, vrienden en relaties van Van Zijderveld uit om het 50-jarig bestaan van de vereniging met ons te vieren.

Noteer zaterdag 21 mei in jouw agenda!

Intussen wordt er hard gewerkt aan de feestpagina op https://www.vanzijderveld.nl/nl/jubileum. Hier staat het programma en kan je je binnenkort aanmelden.

Loop ook alvast door jouw badminton verenigingsfoto's die je met ons voor de feestavond kunt delen. Hoe? Kijk op https://www.vanzijderveld.nl/nl/jubileum hoe dat heel gemakkelijk kan.

Van Zijderveld stelt het op prijs als je dit bericht deelt op jouw socialmedia kanalen. Zo proberen we zoveel mogelijk oud-leden te bereiken en in de gelegenheid te stellen het jubileumfeest op zaterdag 21 mei bij te wonen.
 

Tot de 21 mei!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.