Overslaan en naar de inhoud gaan
team 3

Succesvol competitie weekend voor Van Zijderveld

De eerste speelronde in december is voor Van Zijderveld succesvol verlopen. Van de tien competitieteams die in actie kwamen werden acht wedstrijden in winst omgezet. Alleen team 3 (2-6) en de Mannen 1 (3-5) gingen strijdend ten onder.

Zaterdag de 30toonde Van Zijderveld 1 zich onverzettelijk in het duel in de staart van de 1divisie tegen BC Barendrecht. In een lange avond viel de beslissing in zes van de acht wedstrijden pas in de derde game. Vier van deze partijen werden in het voordeel van de Amstelveense club beslist. Het team en trainer waren zeer content met de 6-2 einduitslag.

Dezelfde goede coaching leidde team 3 op zondag de 1edecember niet naar winst in het belangrijke duel tegen directe concurrent Conquesto 1 (Alphen a/d Rijn). Alleen Kaoutar Lechkar en Emma Stornebrink wisten in hun damesenkel te overtuigen en een punt voor Van Zijderveld binnen te halen. Hierdoor werd de einduitslag 2-6. Helaas wacht dit team nog steeds op haar eerste overwinning en staat het in de ranglijst dan ook op de onderste plaats.

Tags