Overslaan en naar de inhoud gaan
Sophie links op foto

2e plaats voor Van Zijderveldse Sophie Li op Van Zijderveld Junior Master

Op het Van Zijderveld Junior Master 2019 #badminton #Amstelveen is de dubbel Sophie Li (Van Zijderveld)/ Riya Sivakumar (bc Swish) verliezend finalist VD-U13. Felicitaties aan beide dames en alle andere winnaars met hun podiumplaatsen.

Dank aan Jaap Strijker voor de foto.

Na een intensief weekend met bijna 200 wedstrijden kijkt toernooileider Roland Pereboom, namens Van Zijderveld terug op een heel geslaagde sportieve editie van de Junior Masters in De Meerkamp in Amstelveen: “Ons evenement dat februari/maart op de toernooikalender van Badminton Nederland staat, blijkt populair en er komen dan ook veel deelnemers op af. Publiek, supporters en begeleiders kunnen in De Meerkamp lekker dichtbij de banen komen. Dit draagt bij aan de sfeer. Ook onze sponsoren Macaré Sport en Sportprijzenhandel d’Eendracht komen graag naar De Meerkamp.”

Tenslotte onze dank aan André van Spengen, referee van Badminton Nederland, voor de goede samenwerking zodat op beide speeldagen alle wedstrijden binnen het geplande tijdsschema konden worden afgewerkt.

Al met al hebben wij nu al weer zin in volgend jaar. Graag tot ziens.

Het toernooi bij Van Zijderveld maakt deel uit van het landelijke Junior Masters badminton circuit waarop deelnemers punten kunnen behalen voor hun Nationale ranking bij Badminton Nederland.