Overslaan en naar de inhoud gaan
picknick

Uitnodiging picknick en BBQ op zondag 30 juni 2019

Zondag 30 juni organiseert Van Zijderveld een picknick voor alle leden van de vereniging. Leden, broers/zussen, vaders/moeders en familie zijn van harte welkom om met ons een leuke middag te hebben. We verzamelen om 13.00 uur aan de Eikenrodelaan 32, 1181 DH Amstelveen

Moet ik mij aanmelden?

Om aan de vereningspicknick deel te nemen hoef je je niet aan te melden. Gewoon nu 30 juni in je agenda zetten en om 13.00 uur naar Eikenrodelaan 32 komen.

De organisatie neemt een BBQ en kooltjes mee.

Wat neem ik mee?

  • Hapjes (ook voor op de BBQ) en drankjes. We vragen je om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Zo kunnen we elkaar verrassen met veel lekkere hapjes;
  • Spelletjes: speedminton, voetbal, frisbee en rackets met de nieuwe air badmintonshuttles. Bedenk wat leuks;
  • Zwemspullen, handdoek, droge kleren. De jeugd kan er een natte boel van maken!

Met wie stem ik iets af?

Voor eten/drinken of andere dingen die je wil afstemmen met de organisatie kan je contact opnemen met Jurjen Douma jr, email: voorzitter@vanzijderveld.nl .

Wat zijn de kosten?

De verenigingspicknick is een gezamenlijke activiteit van alle leden, familie en supporters. Ieder jaar nemen deelnemers aan de picknick voldoende eten en drinken voor elkaar mee, zodat een financiële bijdrage nog niet nodig is geweest.
Dat gaat dit jaar zeker ook weer lukken!

Hoe weet ik of het doorgaat?

We weten natuurlijk nu nog niet of het zondag 30 juni ook picknickweer wordt. Daarom krijgt iedereen uiterlijk zaterdag 29 juni via de nieuwsbrief nog een berichtje of de picknick definitief doorgaat. Dit melden we ook op onze facebook-groepspagina en op de website.

Samenvatting:

Activiteit: Van Zijderveld vereningspicknick
Datum: Zondag 30 juni, aanvang 13.00 uur
Locatie: Eikenrodelaan 32, 1181 DH Amstelveen
 

 

 

Graag tot zondag 30 juni !

Met vriendelijke groeten
De  organisatie.

Tags