Overslaan en naar de inhoud gaan
toernooi

Internationaal Badminton Toernooi Amstelveen 16+

Want to join? The details of the recreational badminton tournament can be found in Englisch over here.

Woont u in Amstelveen en wilt u een keer lekker bewegen? Doe dan mee met het "Internationaal Badminton Toernooi Amstelveen" op 26 mei en ontmoet andere (expats) inwoners uit onze mooie stad.

Het doel van het toernooi is het samenbrengen, ontmoeten en sportief met elkaar bezig zijn van (expats) inwoners in Amstelveen.

Datum, tijd en locatie

Het toernooi wordt gehouden op zondag 26 mei van 10.00 uur tot 18.00 uur in de Nieuwe Bankrashal aan de Pandora 3 in Amstelveen.

Deelname

  • Uw leeftijd is 16+;
  • U bent woonachtig in de gemeente Amstelveen of één van de aangrenzende gemeenten (Amsterdam Zuid, Uithoorn, Aalsmeer of Ouderkerk a/d Amstel);
  • U kunt uzelf inschrijven voor maximaal twee onderdelen. U kunt kiezen uit een herenenkel, herendubbel, damesenkel, damesdubbel en een gemengddubbel. Alle onderdelen worden aangeboden op het niveau van "beginner", "gevorderd (recreatief)" en "competitie";
  • In alle groepen wordt met plastic Yonex shuttles gespeeld. Deze worden ter beschikking gesteld.
  • De kosten zijn € 8,- per persoon per onderdeel. Er kunnen maximaal 145 partijen worden gespeeld. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Na inschrijving ontvangt u een e-mail voor de betaling. Als de betaling gedaan is de inschrijving pas voltooid.

Inschrijven

U kunt uzelf op de volgende wijze inschrijven:

Gezamenlijke lunch

Er is ook gelegenheid voor een gezamenlijke lunch tegen een kleine extra bijdrage van € 5,00 per persoon.

Reglement

Op het toernooi is van toepassing het volgende reglement.

Vragen?

Heeft u vragen? Namens de organisatie staat Iris Meertens van "Amstelveen Sport, Sterk in Beweging" u graag te woord via telefoon: 088-8585104 of e-mail: i.meertens@amstelveensport.nl .


Het toernooi wordt georganiseerd door stichting Bridging the Gap Foundation en AmstelveenSport in samenwerking met badmintonvereniging Van Zijderveld en badmintonvereniging Martinus-Amstelveen.